Σχετικά με εμάς

Η επιχείρησή μας είναι κατά βάση οικογενειακή και με υπευθυνότητα αναλαμβάνουμε την τελετή του μνημοσύνου του προσφιλού σας προσώπου.

Το κυριότερο και βασικότερο συστατικό  σ’ένα μνημόσυνο είναι η ποιότητα.

Και η ποιότητα έχει όνομα… ΠΛΙΩΤΑΣ ! 

Καλώς ήρθατε !!!

Η ιστορία μας ξεκινάει το 1937. Στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Βλαχάβα 11, ο Κωνσταντίνος Πλιώτας ανοίγει με μόνα εφόδια την εντιμότητα του  και την εργατικότητά του, το πρώτο κατάστημα με είδη μνημόσυνων και ζαχαρώδη προϊόντα. Μετά την κατοχή ξεκίνησε και το πρώτο εργαστήριο  για την παρασκευή δίσκων μνημοσύνων. 

Το 1960 ανοίγει το δεύτερο κατάστημα (κυλικείο) στην Ν. Σμύρνη,  στην οδό Αγίας Σοφίας 140, έναντι του κοιμητηρίου της Ν.  Σμύρνης και παράλληλα δημιουργεί το δεύτερο εργαστήριο μνημοσύνων.   

Από το 1985 αναλαμβάνει παράλληλα με τον Κωνσταντίνο Πλιώτα την διαχείριση των καταστημάτων και ο γιος του Παναγιώτης Πλιώτας.

Τον Νοέμβριο του 1994, ο Παναγιώτης μεταφέρει το κατάστημα της Αθήνας σε κεντρικότερο σημείο και σε μεγαλύτερους χώρους στην οδό Αθηνάς 26, δίπλα στο εκκλησάκι της Αγίας Κυριακής. 

Αργότερα, το 2013 στην Ν. Σμύρνη, δίπλα στο κυλικείο, και συγκεκριμένα στην οδό Αγίας Σοφίας 138, ανοίγει μεγαλύτερο και πιο εκσυγχρονισμένο παρασκευαστήριο δίσκων μνημοσύνων και παράλληλα αναλαμβάνει την οργάνωση και διεκπεραίωση ενός μνημόσυνου σύμφωνα με τα ήθη της θρησκείας μας. 

Στο κεντρικό κατάστημά μας, επί της οδού Αθηνάς 26, θα βρείτε όλα τα είδη και διακοσμητικά που χρειάζονται για ένα μνημόσυνο καθώς επίσης και διάφορα εκκλησιαστικά είδη (καντήλια, λιβανιστήρια, εικόνες κ.λπ.) 

Πιστοί στο όραμα και στις αρχές του Κωνσταντίνου Πλιώτα, ακολουθούμε την παράδοση, επιμένουμε στην αγνότητα, την καθαρότητα, την ποιότητα των προϊόντων μας και τιμούμε τους πελάτες μας, δηλαδή όλους εσάς.